Tantra massage nordjylland modne kvinder vil have unge mænd

ud af os selv og det er vores overbevisning, at det er den seksuelle puls der gør forskellen. Inden du dukker op har jeg taget et bad, brugt deodorant og lidt parfume, børstet tænder, taget en mintpastil i munden for at fremstå bedst muligt hvad gør du? Må du nyde at komme ned i din krop. Hvis du ikke har mulighed for dette, stilles der bad til rådighed både før og efter massagen. Halvdelen af tiden er gået vil du blive bedt om at vende dig om og scenariet vil gentage sig du vil efter aftale kunne få forløst dine seksuelle energier igen det er ikke målet, men dit behov accepteres. At du ikke har fysiske udfordringer såsom dårligt hjerte eller kredsløbsforstyrrelser. Du vil kunne mærke den varme healende energi massøren afgiver vi skal ikke selv bruge nydelsen som tantramassører, men alene flytte al vores kærlighed og indføling over til dig. Der anvendes klæder, fjer og pels.

Tantra massage nordjylland modne kvinder vil have unge mænd - Tantra-massage Aalborg/Nordjylland til mænd

Tantramassagen foregår på gulvet på en madras og der vil være svagt lys samt stemningsfyldt loungemusik. Vi er ikke årsunger (vi er først i 50 års alderen) og vi er bestemt ikke slanke, sportstrænede idoliserede personligheder. Mød tidligst 5 minutter før aftalt tid. Vi har deltaget i  kurser og workshops i den tantriske massage måde og er stadig på rejse i dette univers. Jeg giver fuld diskretion men forlanger åbenhed om hvem du erDa vi på det seneste har oplevet flere useriøse henvendelser, strammer vi op på dette, så hvis du ringer fra skjult nummer eller hemmeligt nummer fremover, vil vi bede. Krav til dig: At du er velsoigneret, at du har skandinavisk baggrund, at du er i aldersgruppen 30. Den mandlige tantramassør kan give healingsorgasmer til de fleste kvinder. En høflighed og åbenhed ønskes og fordres.

Tantramassør- Aalborg - Nordjylland: Tantra massage nordjylland modne kvinder vil have unge mænd

Tantra massage nordjylland modne kvinder vil have unge mænd 770
Tantra massage nordjylland modne kvinder vil have unge mænd 64
Park and ride parkering københavn bryster 999
Gul og gratis knallert escort varde Vi har en oplevelse af, at mange nærmest har et religiøst forhold til tantra og bruger sælsomme ord som kommer fra tantra filosofien. Vores tilgang som tantramassører er lidt mere pragmatisk, vi ved vi kan sætte andre i en dejlig tilstand af velvære med vores massager, derfor gør vi det. Jeg er det man kalder en kvinde med former det skal du være klar over og du kan læse mere om mig her.
Imens dette sker vil massørens stemme guide dig til at gå i en meditativ behagelig tilstand. Vi er et tantramassør par, som i flere år har brugt tantramassage og vi har de sidste 15 år været multiorgastiske. Vores vej i dette univers er, at vi selv både har set og oplevet den multiorgastiske vej i den tantriske massage, af hver vores tantramassør. Vi har arbejdet seriøst med tantramassage de sidste 5 år og givet mange kvinder og mænd den oplevelse, at mærke sig selv. Alle dele af kroppen vil blive berørt lige meget og der startes med sensuelle erotiske strygninger for at åbne din krops energier, mens du ligger på maven. Derefter vil din krop få rigeligt med uparfumeret mandelolie jeg vil benytte mig af mine arme, ben, ja hele min krop til lave sensuelle strygninger så din energi bliver styrket, mens din væren bliver mere og mere afslappet. Vigtigt: Jeg har ikke berøringsangst, men ønsker på ingen måde fingre eller tunge i mine ædlere dele og jeg kysser ikke. Det eneste du skal gøre er, at lade energien flyde i kroppen uden at undres over hvad der sker med kroppen få tankerne til at stå så stille, at du kun mærker den varme, der er i hænderne og kroppen. tantra massage nordjylland modne kvinder vil have unge mænd

0 tanker om “Tantra massage nordjylland modne kvinder vil have unge mænd

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *