Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 22 Μαρτίου, η εκδήλωση Σταδιοδρομία 2016, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Λεμεσού, με πολλά ενδιαφέροντα θέματα σπουδών, καριέρας και επιχειρηματικότητας.Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό Κόσμο. Υποστηρικτές της εκδήλωσης  ήταν ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το ergodotisi.com, το #Disrupt Cyprus, το StudentLife και CUTing Edge.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δώσουν τα βιογραφικά τους σε 56 εταιρίες με κενές θέσεις εργασίας, να συμμετέχουν στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών, όπου συμμετείχαν 15 πρεσβείες, των 3 δημοσίων κυπριακών πανεπιστημίων και εκπροσώπων πέραν των 50 πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου. Ακόμη, πραγματοποιήθηκε έκθεση επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, όπου συμμετείχαν 14 startups. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις, εργαστήρια και παρουσιάσεις από εταιρίες και οργανισμούς, σε θέματα όπως προοπτικές εργοδότησης σε Κύπρο αλλά και ΕΕ, μεταπτυχιακά προγράμματα κ.α.

Η Kalys Solutions, συμμετείχε στην εκδήλωση ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους για χρηματοδοτικές ευκαιρίες, και έδινε επιχειρηματική καθοδήγηση σε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τους ενδιαφερόμενους. Ακόμη, παρουσίασε το επιχορηγημένο, από το Erasmus+, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα BaSE (Become a Successful Entrepreneur), το οποίο προσφέρει εκπαιδευτικό υλικό και εργαλεία για να βοηθήσει νέους να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες!